BRAVE BEAUTY

Päivöläntie 20
00730 Helsinki

Avoinna

ke 13-17, muuten sopimuksen mukaan

SOITA:

040 9383 982
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2016 Jartsa presents bravebeauty.fi

OHJEITA ASIAKKAILLE

Saavuthan varaamallesi ajalle ajoissa. Myöhästyminen sovitusta ajasta on pois sinulle varatusta hoitoajasta.

Huomioithan myös ettei meillä ole asiakkaille tarkoitettuja parkkipaikkoja, joten varaa parkin etsimiseen tarpeeksi aikaa.

Ethän ota mukaan seuralaisia/lapsia/lemmikkejä varaamallesi ajalle. Tarvitsen työrauhan, jotta voin palvella sinua mahdollisimman hyvin.
Työhuoneessani säilytetään kemikaaleja ym. välineitä, jotka eivät ole varsinkaan lapsille turvallisia.
Ripsiä tehdessä myös lapsi altistuisi liimahöyryille.

Hoidon ollessa kesken en pääse vastaamaan puhelimeen, joten jätä viesti niin soitan takaisin heti kun vapaudun. Meneillään olevasta hoidosta riippuen en välttämättä pääse avaamaan ovea, mutta voit soittaa ovikelloa. Tulen avaamaan oven heti kun mahdollista.

Ripsiasiakkaille:

  • Ripsienpidennysten ikäraja on 16-vuotta!

  • Pese ripset aina ennen huoltoa/uusien laittoa. Mielellään ripsienpidennyksille tarkoitetulla Beauty Wash -pesugeelillä/vaahdolla.

  • Poistathan myös piilolinssit

  • Jos kuituja on huoltoon tullessasi lähtenyt enemmän kuin ~80%, varaa pidempi huoltoaika/aika uusiin ripsiin, jotta minulla on riittävästi aikaa täyttää ripset mahdollisimman hyvin. Huoltoon varatulla ajalla ei ehdi tekemään uusia ripsiä.
    Tai jos tulet huoltamaan muualla tehtyjä ripsiä, varaa myös tällöin pidempi huoltoaika. Jos edellisen tekijän käsiala poikkeaa täysin omastani tai pidennykset on väärin tehty, huoltoon menee enemmän aikaa. 

Teethän mahdollisen peruutuksesi 24 tuntia ennen varattua aikaasi. Myöhemmin peruutetusta ajasta veloitan 50% ja peruuttamattomasta ajasta hoidon täyden hinnan. Huom! Ei ajan peruutuksia tekstiviestillä.

Varaamalla ajan sitoudut noudattamaan peruutusehtoja.