top of page

OHJEITA ASIAKKAILLE

Saavuthan varaamallesi ajalle ajoissa. Myöhästyminen sovitusta ajasta on pois sinulle varatusta hoitoajasta.

Varaan jokaisen asiakkaan jälkeen aikaa siivoukseen ja seuraavan hoidon valmisteluun. Huomioithan myös tämän, jotta minulle jää riittävästi aikaa valmisteluun.

Meillä ei valitettavasti ole asiakkaille tarkoitettuja parkkipaikkoja, joten varaa parkin etsimiseen tarpeeksi aikaa.

Ethän ota mukaan seuralaisia/lapsia/lemmikkejä varaamallesi ajalle. Tarvitsen työrauhan, jotta voin palvella sinua mahdollisimman hyvin.
Työhuoneessani säilytetään kemikaaleja ym. välineitä, jotka eivät ole varsinkaan lapsille turvallisia.
Ripsiä tehdessä myös lapsi altistuisi liimahöyryille.

Hoidon ollessa kesken en pääse vastaamaan puhelimeen, joten jätä viesti niin soitan takaisin heti kun vapaudun. Meneillään olevasta hoidosta riippuen en välttämättä pääse avaamaan ovea, mutta voit soittaa ovikelloa. Tulen avaamaan oven heti kun mahdollista.

Teethän mahdollisen peruutuksesi viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaasi. Myöhemmin peruutetusta ajasta veloitan 50% ja peruuttamattomasta ajasta hoidon täyden hinnan. Huom! Ei ajan peruutuksia tekstiviestillä.

Varaamalla ajan sitoudut noudattamaan peruutusehtoja.

Ripsiasiakkaille:

  • Ripsienpidennysten ikäraja on 18-vuotta!

  • Kestovärjäysten sekä YumiLashes -kestotaivutuksen ikäraja on 16-vuotta!

  • Pese ripset aina ennen huoltoa/uusien laittoa. Mielellään ripsienpidennyksille tarkoitetulla puhdistusaineella. Hoitolan wc:ssä on myös mahdollisuus pestä ripset.

  • Poistathan myös piilolinssit

  • Jos kuituja on huoltoon tullessasi lähtenyt enemmän kuin ~80%, varaa pidempi huoltoaika/aika uusiin ripsiin, jotta minulla on riittävästi aikaa täyttää ripset mahdollisimman hyvin. Huoltoon varatulla ajalla ei ehdi tekemään uusia ripsiä.
    Jos tulet huoltamaan muualla tehtyjä ripsiä, varaa myös tällöin pidempi huoltoaika. Jos edellisen tekijän käsiala poikkeaa täysin omastani tai pidennykset on väärin tehty, huoltoon menee enemmän aikaa. 

Sokerointiasiakkaille:

Valmistaudu sokerointiajalle SOKEROINNIT -välilehden ohjeiden mukaisesti.

bottom of page