FITLINE

fitline1.jpg

FitLine-tuotteet täyttävät päivittäiset ravintoainetarpeesi vaivattomasti. Voit ottaa tuotteet mukaan kaikkialle ja sekoittaa ne hetkessä. Tarpeistasi huolimatta löydät varmasti tuotevalikoimastamme tuotteet juuri sinua varten.

FitLine skin -tuotteet tukevat ihon luonnollisia uusiutumisprosesseja. Hyvän biosaatavuuden omaavat ainesosat kuten karotenoidit ja thiotaiini kanavoituvat nopeasti suoraan ihoon, jossa niiden ikääntymistä ehkäisevä vaikutus alkaa kehittyä.


  Vuonna 2016 PM-International AG teki strategisen yhteistyösopimuksen Luxemburgin tiede- ja teknologiainstituutin (Luxembourg Institute of Science and Technology, LIST) kanssa. LIST on tutkimus ja teknologiaorganisaatio, joka kehittää huipputason teknologioita ja innovatiivisia tuotteita ja palveluja niin teollisuuden kuin yhteiskunnan tarpeisiin. Sopimuksen ansiosta PM-International voi viedä tutkimus- ja kehitystoimintansa uusiin ulottuvuuksiin ja kehittää innovatiivisia ja entistä luonnonmukaisempia tuotteita terveys-, fitness-, hyvinvointi- ja kauneudenhoitotuotteiden tuotesarjoihinsa.

Voit tilata ravintolisät sekä ihonhoitotuotteet minulta tai alla olevasta napista pääset tekemään tilauksen nettikaupasta.