FITLINE

FitLine-tuotteet täyttävät päivittäiset ravintoainetarpeesi vaivattomasti. Voit ottaa tuotteet mukaan kaikkialle ja sekoittaa ne hetkessä. Tarpeistasi huolimatta löydät varmasti tuotevalikoimastamme tuotteet juuri sinua varten.

FitLine skin -tuotteet tukevat ihon luonnollisia uusiutumisprosesseja. Hyvän biosaatavuuden omaavat ainesosat kuten karotenoidit ja thiotaiini kanavoituvat nopeasti suoraan ihoon, jossa niiden ikääntymistä ehkäisevä vaikutus alkaa kehittyä.
  Vuonna 2016 PM-International AG teki strategisen yhteistyösopimuksen Luxemburgin tiede- ja teknologiainstituutin (Luxembourg Institute of Science and Technology, LIST) kanssa. LIST on tutkimus ja teknologiaorganisaatio, joka kehittää huipputason teknologioita ja innovatiivisia tuotteita ja palveluja niin teollisuuden kuin yhteiskunnan tarpeisiin. Sopimuksen ansiosta PM-International voi viedä tutkimus- ja kehitystoimintansa uusiin ulottuvuuksiin ja kehittää innovatiivisia ja entistä luonnonmukaisempia tuotteita terveys-, fitness-, hyvinvointi- ja kauneudenhoitotuotteiden tuotesarjoihinsa.

Ultimate Young - kääntää kellot ajassa taaksepäin!

Ultimate Young on kasvojenkohotus kolmessa minuutissa.

Enää ei tarvitse haaveilla nuorekkaammasta ilmeestä! Tai uneksia huomattavasti sileämmästä ihosta! Ultimate Young ja unelmasi toteutuvat muutamassa minuutissa. Ultimate Young vähentää optisesti ryppyjä ja tasoittaa ihoasi näkyvästi ja tunnet sen välittömästi.

Täydellinen pikkujoulujuhliin tai seuraavana aamuna :)

Tuote levitetään suoraan ongemakohtiin, meikin päälle ja vain odotetaan. Kolmessa minuutissa se tekee ihosta silminnähden raikkaamman, silottaa ryppyjä ja tekee ihosta pehmeän tuntuisen.

Ultimate Young, sekä muita FitLine tuotteita saat minulta hoitolasta, mutta vois myös tilata niitä itse netistä.

BRAVE BEAUTY

Päivöläntie 20
00730 Helsinki

Avoinna

sopimuksen mukaan

SOITA:

040 9383 982
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle