EyEnvy ripsiseerumin erityiskoostumus vaikuttaa ripsien ja kulmakarvojen pituuteen, paksuuteen ja tuuheuteen vahvistamalla ja ravitsemalla karvatuppea. Tieteellisten tutkimusten perusteella EyEnvy lisää ripsien pituutta ja tuuheutta jopa 45 % kuuden viikon päivittäisen käytön jälkeen. Kliinisesti testattu.

Lue ennen käyttöä

Saavuttaaksesi EyEnvyn parhaimman vaikutuksen, suosittelemme päivittäistä käyttöä kolmen kuukauden ajan. Tämän jälkeen jatketaan käyttöä joka toinen päivä. Yksi putkilo riittää noin viideksi kuukaudeksi. Kun lopetat tuotteen käytön, palaavat ripset alkuperäiseen pituuteensa parissa kuukaudessa.

Käyttöohjeet:

 • Poista silmämeikki huolellisesti.

 • Ravista EyEnvyä ennen jokaista käyttökertaa.

 • Laita PIENI MÄÄRÄ tuotetta ripsirajaan pakkauksen siveltimellä. Pyyhi ylimääräinen tuote ensin putkilon reunaan, jotta saat käyttöösi riittävän pienen määrän tuotetta. Yksi veto siveltimellä ripsirajaan riittää. (Reilumpi määrä tuotetta ei nopeuta tuotteen vaikuttamista ja ripsien kasvua.)

 • Anna tuotteen kuivahtaa.

 • Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen levittämistä. Anna tuotteen kuivahtaa n. 15 minuuttia ennen linssien laittamista.

 • EyEnvyä käytetään aamuisin TAI iltaisin. Aamuisin käyttöä suositellaan, koska päivisin kyynelrauhanen on aktiivisempi.

 • Ensin ihonhoitotuotteet, sitten EyEnvy (annetaan kuivantaa 1-3 minuuttia) ja viimeiseksi meikkituotteet.

 • EyEnvyä voidaan käyttää ripsipidennysten kanssa. Tällöin tuotetta käytetään joka kolmas päivä.

 • Jos haluat käyttää kulmakarvoihin, levitä tarvittaviin kohtiin. Voi käyttää myös alaripsiin.

 

Herkille silmille:

 • Käytä hellävaraista silmämeikinpoistoainetta.

 • Odota 15 minuuttia ennen EyEnvyn laittamista.

 • Käyttöä suositellaan joka toinen päivä ja mieluummin aamuisin. Parin viikon käytön jälkeen voi alkaa käyttää joka päivä perusohjeiden mukaisesti.

 • Erityisen herkille silmille käytetään joka kolmas päivä. (Tuote vaikuttaa hyvin, mutta ottaa tällöin enemmän aikaa.)

 • Älä hiero silmiä, äläkä anna muiden käyttää samaa kappaletta.

 

Varoitus: Varo tuotteen joutumista silmään. Lopeta käyttö mikäli silmä punoittaa tai kutiaa. Jos oireet jatkuvat, ota yhteys lääkäriin.
ÄLÄ KÄYTÄ TUOTETTA, jos silmäluomesi on rikkoontunut, ärtynyt tms., jos olet raskaana, imetät tai käyt kemoterapiassa tai jos olet alle 18 vuotta.
Luomella voi esiintyä pientä ihon tummentumista, joka häviää käytön myötä. Lopeta käyttö, jos tämä häiritsee sinua.

Tarkennus: EyEnvy ei ole tarkoitettu hoitamaan, ennaltaehkäisemään tai parantamaan karvanlähtöä.

3,5 ml

Hyvästit sisäänkasvaneille karvoille!

pfb vanish on ainutlaatuinen, elegantti roll-on –geeli, joka on kehitetty ehkäisemään sisäänkasvaneita karvoja, joita muodostuu usein sheivauksen, vahauksen, nyppimisen, sokeroinnin tai epilaattorilla tehdyn karvanpoiston seurauksena.

Toiset saavat sisäänkasvaneita karvoja, sheivaushaavoja, näppyjä, punoitusta tai turvotusta karvanpoiston jälkeen. Karvat tunkeutuvat karvatuppeen ja kasvavat ihon sisään, jolloin iho reagoi ja alueelle saattaa syntyä aristavia näppyjä. Oireen lääketieteellinen termi on Pseudo Folliculitis Barbae - PFB. 

pfb vanish kuorii hellävaraisesti ihosolukkoa ja ‘nostaa’ sisäänkasvaneet karvat ihon pinnalle, jolloin ihon ärsytys, mm. turvotus ja punoitus, häviävät. Tuote toimii tehokkaasti poistaen karvanpoistosta syntyneitä iho-oireita. Tuote on tarkoitettu sekä miehille että naisille.

Tuloksia näet jopa alle 48 tunnissa!

Käyttö: Käytä kasvoille, kaulalle, kainaloihin, bikinialueelle, rintaan, selkään, sääriin ja reisiin. Nopeimmin tuloksia näet, kun käytät pfb vanishia päivittäin. Käytä pfb vanish tuotetta mielellään aina heti sheivauksen jälkeen. Sokeroinnin ja vahauksen jälkeen aloita käyttö aikaisintaan seuraavana päivänä. Säännöllinen pfb vanishin käyttö ehkäisee tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat.