KESTOPIGMENTOINNIT

Kestopigmentointi tarkoittaa kulmakarvojen, silmän- ja huultenrajojen pysyvää korostamista. Se on tietynlainen ”kestomeikki” jonka tarkoitus on helpottaa ja nopeuttaa arjen rutiineja.

Kestopigmentointi on hyvä vaihtoehto, jos koet meikkaamisen hankalaksi, sinulla on meikkiallergioita tai et jostain syystä voi käyttää meikkiä esimerkiksi urheiluharrastuksen takia. 

Kestopigmentointi on lähes kivuton kosmeettinen tatuointitoimenpide, joka tehdään kestopigmentointilaiteella. Laitteessa käytetään ohuita neuloja, joilla väri viedään kevyesti ihon pintakerroksiin. Tarkoituksena on luoda asiakkaalle kauniit kestopigmentoinnit, korostaen ja parantaen asiakkaan luonnollisia piirteitä.

Pigmentaation kesto on ihosta riippuen noin 2-5 vuotta. Pigmentoinnin kestoa voi ylläpitää uusimalla hoito muutaman vuoden välein.

Kestopigmentointiin varataan aikaa 1-3 tuntia riippuen siitä, mitä halutaan pigmentoida. Pigmentointien värit, sävyt ja mallit suunnitellaan huolella asiakkaan kasvojen piirteisiin sopiviksi. Suunnittelu tehdään paikan päällä yhdessä asiakkaan kanssa ja asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Pyrimme aina siihen, että käsittely olisi mahdollisimman kivutonta ja mukavaa asiakkaalle. Puudutteet, joita käytämme, ovat geelimäisiä reseptivapaita pintapuudutteita.

Juliste1_suomi_jpg.jpg