top of page

KASVOHOIDOT

Hoidot suunnitellaan lähtökohtaisesti asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaan, tuotteet valitaan ihotyypin ja kunnon mukaan, jotta hoidossa saadaan mahdollisimman hyvä lopputulos.

Hoidon aikana kosmetologi ohjaa asiakasta ihon hoidossa ja antaa vinkkejä kotihoitoa varten.

Kaikkiin kasvohoitoihin sisältyy kulmien siistiminen.

 

Kasvohoidot tehdään korkealaatuisilla Exuviance ja Bioline tuotteilla.

Tuotteista voit lukea lisää täältä.

exuviance kasvohoito helsinki

Tehokas kasvohoito

Jos et tiedä minkälaista hoitoa ihosi tarvitsee tai minkä hoidon valita listalta, siinä tapauksessa tämä on täydellinen valinta.

Kasvohoito, jonka sinä ja kosmetologisi valitsette yhdessä ihosi tarpeisiin. Hoidossa voidaan yhdistellä mm. tehokkaat kuorintamenetelmät, laitehoidot, hieronta sekä lisäpalvelut kestoväreistä vaikka Led valohoitoon. Hinta määräytyy käytetyn ajan ja valittujen hoitojen mukaan.

Täydellinen kasvohoito 102€ 

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, epäpuhtauksien poisto,

hieronta, naamio ja hoitovoide.

Kasvohoito / mekaaninen ihonpuhdistus 83€ 

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti tai hieronta, naamio ja hoitovoide.

Hoito sopii sinulle, jonka iho kaipaa mekaanista puhdistusta tai jos sinulla on aknea. 
Vastaavasti jos ei ole tarvetta perusteelliselle puhdistukselle, korvataan se hieronnalla.

 

Nuorten ihonpuhdistus 73€ (alle 18v)

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, naamio ja hoitovoide.

Hoidon aikana nuori saa opastusta ja vinkkejä ihon päivittäiseen hoitoon ja oikeiden kotihoitotuotteiden valintaan.

Hinnat voimassa 24.4.2023 lähtien.

Hinnat sisältävät ALV 24%

Laitehoidot

 

Ultraäänipuhdistus 93€ 

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja.
Hoitoon sisältyy alkupuhdi
stus, ultraäänilaitteella tehtävä kuorinta + syväpuhdistus, naamio ja hoitovoide.

LED valohoidot kasvoille

 

Led-valohoidolla voidaan hoitaa aknea, rosaceaa, couperosaa, uv-valon aiheuttamia valovaurioita, vaalentaa pigmenttiläikkiä, kirkastaa ihon sävyä sekä parantaa ihon kiinteyttä. Led-valohoito aktivoi solujen aineenvaihduntaa, joka parantaa hoitotuotteiden vaikuttavien aineiden imeytymistä. Täysin turvallinen ja kivuton. LED-valohoitoa annetaan kerrallaan 15-20 minuuttia. Parhaisiin tuloksiin päästään sarjahoidoilla, joita voidaan tehdä 1-2 kertaa viikossa 4-8 kertaa.

Sarjahoito esim. 4x LED valohoito 220€

Lisää LED-valohoidosta täältä

LED-valohoito kasvoille 66€

 

Alkupuhdistus, led valohoito 15-20min , hoidovoide.

LED-kasvohoito 100€

Alkupuhdistus, kuorinta, led valohoito 30min, hieronta, hoitovoide.

Korkeataajuushoito (lisäpalveluna kasvohoitoihin)

Korkeataajuushoitoa suositellaan etenkin epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. Se desinfioi tulehdusta, rauhoittaa punoitusta, supistaa ihohuokosia ja hillitsee talintuotantoa.

Erikoiskasvohoidot

Exuviance Peel AHA-kuorintahoito 68€ 

Hellävarainen ihoa heleyttävä happokuorinta hoito, joka perustuu AHA-happojen toimintaan poistaen ihon kuollutta pintasolukkoa. 

Exuviance Peel kuorinta sopii sinulle, jos et halua/tarvitse mekaanista ihonpuhdistusta eikä hierontaa. Esimerkiksi kirkastamaan ihoa ennen juhlia.

Hoito on hyvä tehdä myös sarjahoitona eli kuuriluontoisesti muutamia kertoja peräkkäin (4-8 hoitoa 1-4 viikon välein, hoitojen määrä ja väli määritellään ihotyypin ja ongelman mukaisesti).

 

Alkupuhdistus, kulmien siistiminen, AHA-kuorinta, erikoisnaamio kasvoille, seerumi, hoitovoide

Exuviance Luxus 135€ 

Tehokas, mutta hellävarainen happokuorinta hoito ihonpuhdistuksella ja/tai kasvo ja decolte/hartiahieronnalla sekä katsetta kirkastavalla silmänympärysihon hoidolla ja erikoisnaamiolla.

Alkupuhdistus, kulmien siistiminen, booster + AHA kuorinta, mekaaninen/hieronta, silmänympäryshoito + kultanaamio, hoitovoiteet

Exuviance Retinol peel -kuorintahoito 95€

 

Hoidon sisältämä retinol hoitaa esim. pigmentoitunutta ihoa, aknearpia ja ikääntymisen merkkejä. Kuorinnan vaikutuksena iho kuoriutuu muutaman päivän päästä, joten varaa noin viikon verran aikaa ihon uusiutumiseen. Ihon mahdollinen punoitus kuuluu asiaan.

 

Alkupuhdistus, kulmien siistiminen, silmänympäryshoito, ihotyypin mukainen naamio ja retinol kuorinnan levitys. (Tuote pestään pois kotona, ohjeen mukaan).

Saat mukaasi Exuviance Professional aloituspakkauksen, tuotteet riittää pariksi viikoksi.

Exuviance Retinol peel Luxus 154€

Alkupuhdistus, kulmien siistiminen, tarvittaessa kevyt mekaaninen puhdistus, kasvo ja decolte/hartiahieronta, silmänympäryshoito, naamio ja retinol kuorinnan levitys.

(Tuote pestään pois kotona, ohjeen mukaan).

Saat mukaasi Exuviance Professional aloituspakkauksen, tuotteet riittää pariksi viikoksi.

Silmänympäryshoito 30€

Tuhkimohoito silmänympäryksille. Kirkkaampi katse, kosteutettu ja sileämpi silmänympärysiho. Voidaan tehdä joko erikseen omana hoitona tai yhdistää kasvohoitoon tai kestovärjäyksiin.

Bioline Primaluce 101€

Ihoa tehokkaasti uudistava, kirkastava ja syväpuhdistava hedelmähappokuorinta, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tehostaa hoitotuotteiden vaikuttavien aineiden imeytymistä, säilyttää hoitotuloksen pidempään ja antaa kasvojen iholle raikkaan hehkun. Erityisen tehokas sarjahoitona hyperpigmentaation, epäpuhtauksien ja ikääntymisen merkkien häivyttämiseen. Ei kuivata ihoa tai aiheuta hilseilyä ja näkyvää kuoriutumista.

 

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, hedelmähappokuorinta, seerumi, hieronta, naamio ja hoitovoide.

Bioline De-Sense 101€

Rauhoittava, suojaava ja korjaava hoito herkistyneelle ja reaktiiviselle iholle. Parantaa ihon sietokykyä ulkoisia ärsykkeitä vastaan sekä vähentää punoitusta, joten sopii hyvin myös couperosa-iholle.

Lymfahieronta kasvoille 65€

 

Kasvojen lymfahieronta on kevyttä pumppaushierontaa, joka vähentää turvotusta, rentouttaa ja lievittää kipua. Sopii keveytensä takia hyvin myös herkälle ja couperosa-iholle ihon punoitusta lisäämättä. Kasvojen lymfahieronnassa käsitellään myös kaula ja dekoltee. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, lymfahieronta sekä hoitovoide.

bottom of page