top of page

TUOTTEET

Exuviance Professional

Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Sen perustajat ovat patentoineet AHA-teknologian, joka on yksi viime vuosikymmenien suurimmista ihonhoidon innovaatioista. 

 

Ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu ihmisille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisesti kehitetyn ihonhoitojärjestelmän edistysaskeleita.
Exuviancen toiminnalla on lääketieteellinen perusta. Yhtiö sijaitsee Princetonissa New Jerseyssä, ja se on johtava AHA-happoja sisältävien koostumusten tutkija ja kehittäjä.

Exuviancen tuotteet ja hoidot on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan solujen uudistumista ja kosteuttamaan ihoa syvältä. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkampi ja terveempi iho. Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea.

Lisää tietoa tuotteista www.exuviance.fi

exuviance verkkokauppa webshop

Bioline Jató

08-Primaluce-Exfo-White-kopio-scaled.jpg

Bioline Jatò on italialainen brändi, jonka menestyksen takana on jatkuva tieteellinen tutkimus ja koulutus. Turvalliset ja korkealaatuiset tuotteet, täysin italialainen tuotantoketju ja tehokkaat hierontatekniikat sekä tarkkuus ja herkkyys ovat kulmakiviä, joista muodostuu brändin menestys ja tapa toimia.


Bioline Jatòlla on jokaisen ihotyypin tarpeisiin monipuolinen ja yksilöllisesti räätälöitävä hoitovalikoima tuotteineen ja hoitovaihtoehtoineen - niin hoitolassa kuin kotonakin toteutettavaksi.

Biologien, farmaseuttien, kemistien ja kosmetologien kanssa kehitellyissä ja suunnitelluissa tuotteissa yhdistyvät luonnolliset, puhtaat ja aktiiviset ainesosat sekä bioteknologia, joka mahdollistaa niiden toiminnallisen tehokkuuden ilman mineraaliöljyjä, mikromuoveja ja parabeeneja.

Jokainen tuote käy läpi yksityiskohtaisen testausketjun, jonka viimeinen vaihe toteutetaan riippumattoman kolmannen osapuolen toimesta. Näin voidaan taata Bioline Jatòn tuotteiden korkea laatu, tuotelupauksen luotettavuus sekä turvallisuus.

Bioline Jatò - tasapainoinen yhdistelmä luontoa ja tiedettä.

Lisää tietoa tuotteista: www.bioline.fi

Peclavus

Peclavus –jalkahoitotuotteet ovat valmistettu luonto- ja ympäristöystävällisellä valmistustavalla. Ne eivät sisällä synteettisiä hajusteita tai väriaineita, kemiallisia- tai silikoniöljyjä eikä niiden johdannaisia tai geneettisesti muunneltuja ainesosia. Tuotteiden valmistuksessa kasviperäisiä ainesosia ei ole säteilytetty eikä niiden kehityksessä ole käytetty eläinkokeita.

Lisätietoa tuotteista www.peclavus.fi

peclavus_01.png

Alexandrian Professional

sokerointi helsinki alexandria

Käytössämme on Alexandria Professional sokeri, joka on hellävaraista iholle. Sokeritahna on tehty 100 % luonnollisista ainesosista, eikä sen kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita. Se ei myöskään aiheuta allergisia reaktioita. Se on niin luonnollista ja puhdasta, että voit vaikka syödä sitä. Sokeritahna on tehty sokerista, vedestä, arabikumista ja sitruunamehusta.

Alexandria Professional sokeritahnat valittiin vuonna 2016  DERMASCOPE kauneudenhoitoalan ammattilaislehden lukijaäänestyksessä USA:ssa parhaaksi sokeritahnaksi. Alexandria Professional voitti tämän äänestyksen jo toisena vuonna peräkkäin.

Meiltä saat myös sokerointipaketit kotikäyttöön. Kysy lisää henkilökunnalta.

Lisää sokeroinnista voit lukea täältä.

Swiss color

Kestopigmentoinneissa käyttämämme uudet Swiss Color® -pigmenttimme täyttävät kaikki uudet eurooppalaiset lait ja säännökset, jotka astuivat voimaan 4. tammikuuta 2022.

Näihin kuuluvat ECHAn (Euroopan Kemikaalivirasto) säännökset sekä REACH-asetus.

swiss color kestopigmentointi pigmentointi helsinki
bottom of page