top of page

KESTOPIGMENTOINNIT

Kestopigmentointi tarkoittaa kulmakarvojen, silmän- ja huultenrajojen pysyvää korostamista. Se on tietynlainen ”kestomeikki” jonka tarkoitus on helpottaa ja nopeuttaa arjen rutiineja.

Kestopigmentointi on hyvä vaihtoehto, jos koet meikkaamisen hankalaksi, sinulla on meikkiallergioita tai et jostain syystä voi käyttää meikkiä esimerkiksi urheiluharrastuksen takia. 

Kestopigmentointi on lähes kivuton kosmeettinen tatuointitoimenpide, joka tehdään kestopigmentointilaitteella. Laitteessa käytetään ohuita kertakäyttöisiä neuloja, joilla väri viedään kevyesti ihon pintakerroksiin. Tarkoituksena on luoda asiakkaalle kauniit kestopigmentoinnit, korostaen ja parantaen asiakkaan luonnollisia piirteitä.

Pigmentaation kesto on ihosta riippuen noin 2-5 vuotta. Pigmentoinnin kestoa voi ylläpitää uusimalla hoito muutaman vuoden välein.

Kestopigmentointiin varataan aikaa 1-3 tuntia riippuen siitä, mitä halutaan pigmentoida. Pigmentointien värit, sävyt ja mallit suunnitellaan huolella asiakkaan kasvojen piirteisiin sopiviksi. Suunnittelu tehdään paikan päällä yhdessä asiakkaan kanssa ja asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Pyrimme aina siihen, että käsittely olisi mahdollisimman kivutonta ja mukavaa asiakkaalle. Puudutteet, joita käytämme, ovat geelimäisiä reseptivapaita pintapuudutteita.

Juliste1_suomi_jpg.jpg
kestopigmentointi powder brave beauty

Kaikissa pigmentoinneissa käytän Swiss Color® -pigmenttejä 

Uudet Swiss Color® -pigmentit täyttävät kaikki uudet eurooppalaiset lait ja säännökset, jotka astuivat voimaan 4. tammikuuta 2022.

Näihin kuuluvat ECHAn (Euroopan Kemikaalivirasto) säännökset sekä REACH-asetus.

Kaikki pigmentit ovat vapaita titaanidioksidista, rautaoksideista, NDELAsta, tartratsiinista, PAH-yhdisteistä, alkoholista, atsoväreistä sekä hajusteista ja säilöntäaineista.

Kulmien kestopigmentointi tehty powder tekniikalla

Lisää kuvia instagramissa:

@kauneushoitola.bravebeauty

Kulmat tehdään shadow tekniikalla, lopputulos on pehmeä, puuterimainen, kuin kevyt päivämeikki.

HUOM! En tee 3D / karvatekniikkaa. 

Huulten rajaus ja häivytys. Selkeän rajauksen lisäksi väritetään huulia liukuvärinä suun sisälle päin. Tällöin raja ei ole yhtä tarkka kuin pelkässä rajauksessa.

Hinnasto

Kulmat 250€

Eyeliner ylös (klassinen) 190€

Huulet 250€

Uusien pigmentointien hinta sisältää yhden vahvistuskäynnin. 

bottom of page