JALKAHOIDOT

Jalkahoito 69€ (1 h)

Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, kovettumien poisto, kynsien lyhennys, kynsinauhojen hoito, kynsien lakkaus (saat käytetyn lakan mukaan) sekä jalkahieronta.

 

Pikajalkahoito 37€ (30 min)

Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, raspaus, kynsien lyhennys ja kynsinauhojen siistiminen ja hoitovoiteen levitys.

Suosittelen pikajalkahoitoa geelilakkauksen yhteydessä. 

Kynsien lyhentäminen / ohentaminen 37€ (30 min)


Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, kynsien lyhentäminen sekä tarvittaessa kevyt ohennus. Jos kaikki kynnet ovat paksuuntuneet tai kynnet ovat muuten haasteelliset valitse lisäpalveluista "Kynsien ohennus", jotta aika riittää kynsien perusteelliseen hoitoon.

Varpaankynsien geelilakkaus 45€

Kynsien sekä kynsinauhojen kevyt siistiminen, geelilakkaus ja voide.

Geelilakkaus antaa upean kestävän lakan jopa 3 viikoksi. Varpaankynsissä lakkaus pysyy kauniina jopa 2 kuukautta! 

Kynsiä olisi hyvä huoltaa ammattilaisella noin 3–5 viikon välein. Säännöllisiä huoltovälejä noudattaen kynnet pysyvät kauniina ja siisteinä. Huoltoaika kannattaakin sopia jo samalla, kun kynnet lakataan ensimmäistä kertaa.

Geelilakkauksen poisto

Jos haluat luopua geelilakasta, varaa aika kynsimuotoilijaltasi. Älä missään nimessä itse revi, viilaa tai yritä asetonilla liuottaa lakkaa pois. Ammattitaitoinen kynsimuotoilija osaa poistaa lakan siihen tarkoitetulla aineella siten, ettei oma kynsi vahingoitu ja neuvoo kuinka jatkossa hoidat omia kynsiä parhaiten.

YUMI™ Feet -jalkahoito 55€

YUMI™ Feetin ”De Si Jolis Pieds” eli ”Kauniit jalat” -kovettumahoito poistaa kovettumia jaloista vain 15 minuutissa, tähän tarkoitukseen erityisesti suunnitellun hoitoprotokollan mukaisesti. Välittömiä tuloksia tuottava kumouksellinen tuote on kehitetty ja valmistettu 100-prosenttisesti Ranskassa, ja se täyttää tiukat laatuvaatimukset. YUMI™ Feet -jalkahoidossa jalkoja ei ole tarpeen kylvettää, sillä kovettumien poistamiseen ei tarvita ihoa pehmittävää jalkakylpyä.

Tutustu hoitoo tarkemmin täällä.

Tähän hoitoon ei kuulu kynsien lakkaus, eikä hieronta. Halutessasi lakkauksen/hieronnan valitse ne lisäpalveluista ajanvarauksen yhteydessä.