top of page

RIPSIENPIDENNYKSET

Hinnat löydät sivun alaosasta

Ripsienpidennyksissä omiin luonnollisiin ripsiin kiinnitetään synteettisiä ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Klassisissa ripsien pidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu niille tarkoitetulla erikoisliimalla. Volyymiripsissä tehdään ohiemmista kuiduista viuhka jokaiseen omaan ripseen. Viuhkaan käytettyjen kuitujen määrällä voidaan vaikuttaa lopputuloksen tuuheuteen. Parilla kuidulla saadaan hyvin luonnollinen lopputulos ja useammalla näyttävämpi.

Hybridiripset ovat klassisten ja volyymien sekoitus. Näiden kysyntä on kasvanut valtavasti. Hybridiripsillä voidaan säätää ripsien tuuheutta ja sen myötä näyttävyyttä. Lopputulos voi olla joko luonnollinen tai jopa tekoripsimäisen näyttävä.

Teen sinulle juuri sellaiset ripset kuin itse haluat tai sinulle parhaiten sopii, ottaen huomioon omat ripset.

Omat luonnonripset määrittää pitkälti minkälaiset ripset juuri sinulle voidaan tehdä. Hennot lyhyet ripset ei kestä kovin massiivisia pidennyksiä. Tämän otan huomioon rinun ripsiä suunitellessa.

 

20220507_193852.jpg

Lisää kuvia ripsistä instagramissa:

@kauneushoitola.bravebeauty

Kuinka kauan ripsien pidennys vie aikaa?

Klassisten ripsienpidennysten ensilaittoon menee noin 1,5 tuntia, riippuen asiakkaan omien ripsien määrästä. Ripsien huoltoon menee noin tunti.
Volyymiripsitekniikka eroaa klassisista, joten niiden laittoon menee enemmän aikaan. Ensilaitto 2-3 tuntia ja huoltoon noin 1-1,5 tuntia. Huoltoon käytetty aika riippuu täysin siitä missä kunnossa pidennykset ovat, eli kuinka paljon kuituja on lähtenyt. Huoltoväli on yleensä noin 2-4 viikkoa. Huoltoväliin vaikuttaa moni tekijä, esimerkiksi asiakkaan omien ripsien kasvutahti, ihotyyppi ja kotihoito. Lisäksi mahdolliset lääkkeet, horminoen vaihtelut ym. valitettavasti vaikuttaa ripsien pysyvyyteen.

Ripsien kasvuaika on keskimäärin 60-90 päivää, jonka jälkeen ripset tippuvat pois ja uudet alkavat kasvaa tilalle. Ripsikuidut tippuvat siis pois yksittäin omien ripsien kasvukauden päättyessä ja muutamia ripsikuituja saattaa siis irrota ensimmäisen viikon aikana, mutta osa yleensä pysyy muutaman kuukauden. Huolloissa lisätään uudet kuidut uusiin, kasvaneisiin ripsiin.

 

Omat ripset voi värjätä ennen ripsien pidennysten laittoa, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Miksi ripsiä on eri pituisia?

Ripsiä on eri pituuksia ja kaarevuuksia, jotta saamme juuri sinulle sopivan näköisen lopputuloksen.

Brave Beautyssa klassisia ripsikuituja on valittavana kahta eri kaarevuutta sekä kahta eri paksuutta (0.10 - 0.15 flat), pituuksilla 6-12 mm. Volyymiripsiin käytän 0.03, 0.05 tai 0.07mm paksuisia kuituja, pituuksilla 5-12mm.

Ohuet kuidut näyttävät hyvin luonnollisilta, ja paksummilla kuiduilla saadaan ripsiin vieläkin enemmän näyttävyyttä. 

Teen volyymiripsiä myös valmisviuhkoilla, joilla saadaan tuuheat volyymiripset jopa puolet nopeammassa ajassa.

Pituuksia käytetään useampaa, jotta lopputuloksesta saadaan mahdollisimman luonnollinen.

Meiltä löytyy myös joitakin värillisiä kuituja sekä Swarovskin kristalleja.

Saavu ripsien asennukseen ja ripsihuoltoihin huolellisesti puhdistetuilla ripsillä. Mikäli saavut ripsiajallesi silmämeikin tai puhdistamattomien ripsien kanssa, en valitettavasti voi taata ripsille optimaalista pysyvyyttä. Ripsien puhdistukeen käytetty aika on pois huoltoajasta.

 

Kotihoito

Huolellinen kotihoito on tärkeää, jotta ripset pysyvät pidempään hyväkuntoisina, kauniina ja puhtaina.

Ensimmäisten 24 tunnin aikana olisi syytä välttää ripsien runsasta kastelua, voiteiden käyttöä silmien alueella, saunomista, hikoilua, ripsivärin ja muun silmämeikin käyttöä sekä ripsien päällä nukkumista. Täysin kastelua ei kuitenkaan tarvitse välttää.

 

Ripsientaivuttimien sekä öljypohjaisten meikinpoistoaineiden käyttöä tulisi myös kokonaan välttää. Ripset ja silmäluomet on syytä puhdistaa päivittäin, jotta ripsesi ja ripsien tyvi pysyvät terveinä ja puhtaina. Silmämeikin puhdistukseen suosittelen pidennyksille kehitettyä pesuvaahtoa.

Ripsiväriä en suosittele käyttämään pidennysten kanssa ollenkaan.

Ripsien pidennykset pysyvät pitkään kauniina, kun pidät ripsistäsi hyvää huolta. Ripsiä tulisi harjata kevyesti päivittäin ripsiharjalla, jonka saat mukaasi ripsiteknikoltasi. Harjaamisella saat ripsesi pysymään järjestyksessä ja siistin näköisinä. Jotta ripsesi pysyisivät jatkuvasti hyväkuntoisina, on hyvä muistaa, että ripsiä tulisi huoltaa säännöllisesti 2-4 viikon välein.

 

Vaikka ripsien pidennys ei oikein asennettuna ja hoidettuna rasita omia ripsiäsi, halutessasi heikoille tai hauraille ripsille on saatavilla omien luonnollisten ripsien kasvua edistäviä ja ripsiä vahvistavia seerumeita. Seerumia voi käyttää pidennysten kanssa harvennetuin välein.

Sopivatko ripsien pidennykset kaikille?

Oikein laitetut ja hyvin hoidetut ripsien pidennykset tuottavat ongelmia hyvin harvoin. Jos kuitenkin silmäsi ovat erityisen herkät ja saat helposti allergisia oireita, on mahdollista, että ripsien pidennykset eivät sovi sinulle. Yliherkkyydestä on tärkeää ilmoittaa ripsiteknikolle ennen ripsien laittoa, ja jos ripsien pidennykset vaivaavat, on ne syytä käydä poistattamassa ripsiteknikon luona.

 

Herkkyysreaktioiden välttämiseksi voit kokeilla testiripsillä käykö pidennykset sinulle. Molempien silmien ripsiin liimataan muutamia kuituja. Testaus sisältää myös mahdollisen kuitujen poiston. Jos päätät laittaa täydet ripsipidennykset viikon sisään testistä, hyvitetään testiripsien hinta ripsipidennyksien yhteydessä. Kysy lisää testiripsistä. Tämä testi ei kuitenkaan takaa 100% että sinulle voi laittaa täydet pidennykset vaikkei testiripsistä tulisikaan oireita. Kysy lisää teknikolta.

 

Ripsien pidennysten poisto

Jos päätät luopua ripsien pidennyksistä, poisto on aina tehtävä ammattilaisella. Ripsiä ei missään tapauksessa saa nyppiä itse, koska se vahingoittaa omia ripsiäsi. Ripsiä voi joutua joskus poistamaan, jos yksittäiset ripset alkavat kaartua väärään suuntaan tai silmien alueella esiintyy ärsytystä tai herkistymisoireita. Ripset poistetaan siihen tarkoitetulla erityisellä aineella, joka ei vahingoita luonnollisia ripsiäsi. Voit myös antaa ripsien pidennysten irrota ajan kanssa, mutta siihen voi mennä useampi kuukausi.

Kaikki ripsienpidennykset teemme vain 18 vuotta täyttäneille. 

YUMILASHES & BROWS

YUMI™ Lashes kestotaivutus eli lash lift korostaa luonnollista kauneuttasi.

YUMI™ Lashes on ripsien kestotaivutus, joka korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella lash lift-tekniikalla sekä kestoväreillä ilman irto-osia. Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI™ Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. YUMI™ Lashes ”lash lift” on ripsien kestotaivutushoitojen markkinajohtaja.

Ripset liimataan vesiliukoisella liimalla silikonimuoteille, joita on erikokoisia eri pituisille ripsielle. Muottien, tuotteiden ja erityisen tekniikan avulla ripset taivutetaan haluttuun asentoon. Kestotaivutushoito kestää reilun tunnin, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti.

yumi lashes brave beauty

Kuinka usein YUMI™ Lashes -käsittelyn voi uusia?

YUMI™ Lashes – käsittely voidaan uusia 8-12 viikon välein. YUMI™ Lashes kestotaivutushoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

KULMIEN LAMINOINTI YUMI™BROWS

Luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.

YUMI™ Brows -kulmien laminointi eli brow lift on uusi menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. YUMI™ Brows -kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. YUMI™ Brows on uusi vaihtoehto luotettavaan, nopeaan ja kivuttomaan menetelmään luonnollisten kulmakarvojen korostamiseksi.

Mikä on kulmien laminoinnin kesto?

Kulmien laminoinnin kesto eli vaikutus kestää kulmissa noi 4–6 viikkoa. 
 

Ovatko kulmakarvani laminoinnin jälkeen halutussa asennossa 24/7? 

Eivät ole. Aivan kuten mikä tahansa kemiallisesti käsitelty karva, esim. permanentattu hius tai kestotaivuteut ripset, myös brow lift -käsitellyt kulmat vaativat huolenpitoa.

Onko YUMI™ Lashes ja Brows -hoidolle ikäraja?

Kyllä on. YUMI™ Lashes ripsien kestotaivutushoitoja teemme vain 16 vuotta täyttäneille.

Lisätietoa YUMI:sta täältä

Kestovärjäykset teemme YUMI™ Tint -kestoväreillä ja ikäraja värjäyksille on myös 16 vuotta.

Hinnasto

Klassiset 90€

Pikahuolto (45min) 50€

Huolto (60min) 60€

 

Volyymit 109€

Pikahuolto (60min) 65€

Huolto (75min) 75€

Huolto (90min) 80€

Hybridit 100€

Huolto (90min) 75€

 

Ripsienpidennysten poisto 25€

 

YUMI™ Lashes –ripsien kestotaivutus + värjäys 90€

YUMI™ Brows –kulmakarvojen laminointi ja värjäys 65€

Ripsien värjäys 26€

Kulmien värjäys (sis. muotoilu) 26€

Ripsien ja kulmien värjäys 36€

bottom of page